WindowBlinds theme/skin creator.
Published on February 7, 2012 By neone6 In Forum Issues

What´s up ??

The Wincustomize site has been acting REALLY weird a couple of days now... It isn´t loading properly, or is S  L O W  as hell.....

It didnt load at all from my cell/mobile and that has never happened before.

At first I thought it was something on my Pc and cleaned it and the works, but then I saw it was happening on Kittys too.....

-Updating the site or something ??


Comments (Page 1)
on Feb 07, 2012

no problems here......maybe the servers on your side of the ocean are the issue?

on Feb 07, 2012

Andy, I'm not seeing that.... nor a few other geographically diverse mods.

Maybe check your ISP? Or, your shared access points (modem, router...)?

on Feb 07, 2012

I was having a similar problem here until I cleared my DNS cache, but the slowdown only started this morning and ended after the flush.

ipconfig /flushdns 

on Feb 07, 2012

The site has been fine, probably something on your side.

on Feb 07, 2012

Was doing that this morning...took forever to load.

on Feb 07, 2012

Happened to me once or twice since yesterday.

on Feb 07, 2012

Thanx... Gonna try to "Flush it" again then

Edit: It happened several times on the Cell aswell so.....hmmmm....i don´t know

on Feb 07, 2012

MottiKhan
I was having a similar problem here until I cleared my DNS cache, but the slowdown only started this morning and ended after the flush.

my thoughts also.

I did have to re-log in, meaning that there was some maintenance work at SD that required us to do so?

on Feb 07, 2012

Lantec
no problems here......maybe the servers on your side of the ocean are the issue?

Nope, not having any loading issues here.

on Feb 07, 2012

I had two issues over the weekend but they were gone in a few minutes. Other than that , it's running fine here.

 

on Feb 07, 2012

Feline representation of neone:

on Feb 07, 2012

WebGizmos
Was doing that this morning...took forever to load.

Moving at the speed of XP, was it?

on Feb 07, 2012

No problems here. 

on Feb 07, 2012

Wizard1956
Moving at the speed of XP, was it?

on Feb 07, 2012

Wizard1956
Quoting WebGizmos,
reply 5
Was doing that this morning...took forever to load.

Moving at the speed of XP, was it?

Nah...at the speed of WC. Everything else loads in a flash.

Meta
Views
» 6508
Comments
» 33
Category
Sponsored Links